Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 20g7.5kcal0.2g1.3g0g0.5g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Hunaja0.9g2.9kcal0g0.7g0g0g
Saksanpähkinä 1.4g9kcal0.2g0g0.9g0.2g
Vuohenjuusto President5.9g15kcal1.1g0g1.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g83kcal3.2g4.4g5.4g1.6g
Valittu annoskoko33g41kcal1.6g2.2g2.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna17g21kcal0.8g1.1g1.4g0.4g
Arvot/100g100g125kcal4.8g6.7g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701