Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 14g22kcal2.7g0g1.2g0g
Lanttu 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.8g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Punaviini 2.3g1.7kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 1.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g55kcal5.4g1g2.6g0.4g
Valittu annoskoko33g28kcal2.7g0.5g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal1.4g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g84kcal8.3g1.5g4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260