Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%13g21kcal2.5g0g1.2g0g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska 13g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Tomaattisose tomaattipyree 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g71kcal5.4g2.2g4g0.6g
Valittu annoskoko33g35kcal2.7g1.1g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g18kcal1.4g0.6g1g0.2g
Arvot/100g100g107kcal8.2g3.3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883