Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g6.5g22kcal1g4g0.1g0.4g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g10g8.9kcal2g0g0.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g3.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl6.5g7.8kcal0.2g0.2g0.7g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g6.5g3.9kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g88kcal6.6g10g2.4g0.8g
Valittu annoskoko33g44kcal3.3g5g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g22kcal1.7g2.5g0.6g0.2g
Arvot/100g100g134kcal10g15.2g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129885