Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Herkkusieni 13g2kcal0.3g0g0g0.2g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali63g13kcal0.8g2.1g0.1g1.3g
Adzika kaste 220ml3.1g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g177kcal5.8g15.6g9.6g6g
Valittu annoskoko320g88kcal2.9g7.8g4.8g3g
Annoskoko puolitettuna160g44kcal1.5g3.9g2.4g1.5g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.4g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149