Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 59g38kcal1.9g2.8g2g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g15g54kcal2g10.6g0.4g0.6g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Chilikastike original, Felix8.8g7.7kcal0.1g1.3g0g0g
Persilja 18g4.8kcal0.2g0.2g0g1.4g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g59g35kcal0.2g8.8g0.1g0.8g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 146g216kcal31.4g0g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g756kcal75.6g47.4g28g5.6g
Valittu annoskoko320g378kcal37.8g23.7g14g2.8g
Annoskoko puolitettuna160g189kcal18.9g11.9g7g1.4g
Arvot/100g100g118kcal11.8g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90152