Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)313g84kcal4.1g15g0.6g5.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Valkosipuli 63g68kcal4.9g10.2g0.4g1.3g
Herkkusieni 125g20kcal2.6g0.4g0.4g1.9g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali625g132kcal7.5g21.3g1.3g13.1g
Adzika kaste 220ml31g51kcal1.9g8.1g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl44g394kcal0g0g43.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g1768kcal55g158g97.4g60.2g
Valittu annoskoko3200g884kcal27.5g79g48.7g30.1g
Annoskoko puolitettuna1600g442kcal13.8g39.5g24.4g15.1g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149