Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1202g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 108g956kcal0g0g108.1g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g22g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 20g0.5kcal0.1g0g0g0g
Auringonkukansiemen 200g1189kcal46.1g25.2g99.1g12g
Kauralese 120g433kcal21.6g54.8g9.3g21g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Soijarouhe, vaalea 70g269kcal27g32.5g1.6g7.1g
Vehnäjauho puolikarkea 781g2680kcal79.6g546.8g9.4g27.3g
Grahamjauho 661g2167kcal69.8g401.2g14.5g65.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g15426kcal491g2126.2g484.2g266.2g
Valittu annoskoko3200g7713kcal245.5g1063.1g242.1g133.1g
Annoskoko puolitettuna1600g3857kcal122.8g531.6g121.1g66.6g
Arvot/100g100g241kcal7.7g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112785