Hedelmäsalaatti

Kuori ja pilko appelsiinit ja kiivit.

Pese ja puolita viinirypäleet.

Sekoita keskenään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiivi kuorittu 800g375kcal0g56.7g4.8g21.6g
Appelsiini, kuorittu 1600g753kcal9g142.4g4.8g33.6g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 800g593kcal6g124g3.2g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g3443kcal30g646.2g25.6g128g
Valittu annoskoko3200g1722kcal15g323.1g12.8g64g
Annoskoko puolitettuna1600g861kcal7.5g161.6g6.4g32g
Arvot/100g100g54kcal0.5g10.1g0.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134386