Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g125g401kcal12.5g78.9g2.9g17.5g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)302g1027kcal42.3g193.3g9.4g12.1g
Vesi1392g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko1371g4799kcal137.1g959.7g13.7g137.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g12453kcal383.8g2463.8g52g333.4g
Valittu annoskoko3200g6227kcal191.9g1231.9g26g166.7g
Annoskoko puolitettuna1600g3113kcal96g616g13g83.4g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979