Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti803g2248kcal27.3g45g216.8g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g161g257kcal12.8g6.4g20.9g0g
Paprika punainen 751g220kcal7.1g33.8g3g14.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)281g84kcal2.8g16.9g0.6g2.8g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g1205g1566kcal132.5g18.1g108.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g8751kcal365g240.4g699.4g34.2g
Valittu annoskoko3200g4375kcal182.5g120.2g349.7g17.1g
Annoskoko puolitettuna1600g2188kcal91.3g60.1g174.9g8.6g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310