Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2001g422kcal24g68g4g42g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 800g1821kcal152.1g0g136.1g0g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)33g33kcal2.5g5.7g0.2g0.7g
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g4824kcal357.6g147.6g311g85.4g
Valittu annoskoko3200g2412kcal178.8g73.8g155.5g42.7g
Annoskoko puolitettuna1600g1206kcal89.4g36.9g77.8g21.4g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243858