Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 2286g4654kcal409.1g0g338.3g0g
Sipuli (kuorittu)343g93kcal4.5g16.5g0.7g5.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu57g59kcal4.5g9.3g0.3g1.2g
Kauralese 171g617kcal30.9g78.2g13.2g30g
Kananmuna kuorineen punnittu 343g430kcal37.7g0.9g30.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g11707kcal973.4g209.8g766.8g74g
Valittu annoskoko3200g5853kcal486.7g104.9g383.4g37g
Annoskoko puolitettuna1600g2927kcal243.4g52.5g191.7g18.5g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098