Fetasalaatti Special Laurendo Al Meira

Pese salaatti ja kuivata huolellisesti keittiöpaperin päällä.

Kuori yksi iso punasipuli ja pilko.

Revi kuivatut jääsalaatinlehdet kulhoon ja laita sipuli joukkoon.

Pese 1 iso keltainen paprika ja poista siemenkota.

n.240 g paprikasta jää siemenkodan ym. jälkeen n. 135 g paprikasiivuja.

Pese 4 isoa tomaattia ja poista kannat.

Tulee n.300 g tomaattia.

Ota n. puolikas kurkku ja kuori ja pilko.

n.140g kurkkua.

Lisää Milbona Fetaa puolikas rasiaa, 125g ja leikkaa kuutioiksi.

Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka396g40kcal4.4g3.2g0.8g4g
Punasipuli, kuorittu, 100g288g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Paprika keltainen 486g146kcal4.6g24.8g1g9.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1080g219kcal6.5g41g3.2g15.1g
Kurkku, tuore504g50kcal3g8.5g0.5g3.5g
Fetajuusto, Milbona450g1260kcal90g2.2g99g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6408g3587kcal224.4g187g210.2g74.4g
Valittu annoskoko3204g1793kcal112.2g93.5g105.1g37.2g
Annoskoko puolitettuna1602g897kcal56.1g46.8g52.6g18.6g
Arvot/100g100g56kcal3.5g2.9g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157656