Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha716g1189kcal136.1g0g71.6g0g
Sipuli 99g30kcal1.2g4.7g0.2g1.7g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g0.9g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g358g486kcal18.6g90.9g4.5g8.3g
Vesi, vesijohtovesi 1790g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5g14kcal0.5g0.4g1.2g0g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu215g271kcal23.6g0.6g19.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6408g4091kcal363.4g214.8g194g23.2g
Valittu annoskoko3204g2045kcal181.7g107.4g97g11.6g
Annoskoko puolitettuna1602g1023kcal90.9g53.7g48.5g5.8g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187468