Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)1801g5763kcal180.1g1134.5g41.4g252.1g
Vehnäjauho puolikarkea 976g3347kcal99.4g682.8g11.7g34.1g
Ohrajauho 83g270kcal6.8g53.2g1.7g6.3g
Siirappi, tumma180g576kcal0.2g133.3g0g0g
Rypsiöljy 135g1194kcal0g0g135.1g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6408g22301kcal573g4007.6g379.8g585g
Valittu annoskoko3204g11151kcal286.5g2003.8g189.9g292.5g
Annoskoko puolitettuna1602g5575kcal143.3g1001.9g95g146.3g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154