Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)253g935kcal35.4g139g20.2g27.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.6g14kcal0g3.6g0g0g
Sokeri 144g586kcal0g144.3g0g0g
Voi 181g1309kcal2.1g0.7g146.8g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1444g645kcal2.7g136g1.4g26g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.6g14kcal0g3.6g0g0g
Leivinjauhe 1.8g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 271g929kcal27.6g189.5g3.2g9.5g
Sokeri 90g366kcal0g90.2g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)253g935kcal35.4g139g20.2g27.8g
Kananmuna kuoreton 199g283kcal24.8g0.6g20.4g0g
Voi 361g2619kcal4.3g1.4g293.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6408g17280kcal264.8g1697.2g1011.4g182.2g
Valittu annoskoko3204g8640kcal132.4g848.6g505.7g91.1g
Annoskoko puolitettuna1602g4320kcal66.2g424.3g252.9g45.6g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76918