Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 5.6g4.2kcal0.7g0.1g0g0.4g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 10g89kcal0g0g10.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.4g51.1g0.9g2.6g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)56g146kcal14.6g0.8g9.6g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g45g51kcal6.3g0.4g2.7g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)45g18kcal0.8g3.7g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g30g18kcal0.1g4.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana642g1155kcal59.8g121.2g46.6g6.2g
Valittu annoskoko321g577kcal29.9g60.6g23.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna161g289kcal15g30.3g11.7g1.6g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776