Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen104g145kcal19.8g0g7.3g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)104g31kcal1.1g5.6g0.2g0g
Sipuli 21g6.3kcal0.3g1g0g0.4g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g83g82kcal1.7g11.7g3.1g0g
Rypsiöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Basilika, tuore 2.7g0.7kcal0.1g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana642g623kcal46.2g37g31.6g0.8g
Valittu annoskoko321g312kcal23.1g18.5g15.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna161g156kcal11.6g9.3g7.9g0.2g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210