Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g200g524kcal34.8g0g40g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g18g53kcal0.6g0.8g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Korppujauho 10g37kcal1g7.5g0.1g0.5g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana643g1471kcal74.2g20.6g115.8g2.2g
Valittu annoskoko322g735kcal37.1g10.3g57.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna161g368kcal18.6g5.2g29g0.6g
Arvot/100g100g229kcal11.5g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807