Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha197g327kcal37.4g0g19.7g0g
Voi 4.2g31kcal0.1g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 56g36kcal1.8g2.7g2g0g
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana643g886kcal86.6g9.2g56.2g1.2g
Valittu annoskoko322g443kcal43.3g4.6g28.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna161g222kcal21.7g2.3g14.1g0.3g
Arvot/100g100g138kcal13.5g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689