Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 90g68kcal1.7g13.9g0.2g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g56g11kcal0.6g1.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 34g101kcal7.7g0g7.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.2g3.1kcal0.1g0g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana643g376kcal20.6g32.8g16.8g2.6g
Valittu annoskoko322g188kcal10.3g16.4g8.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna161g94kcal5.2g8.2g4.2g0.7g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302