Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 49g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Sokeri 29g116kcal0g28.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.4g0.4g1g
Vispikerma Flora 20%56g124kcal1.7g2.8g11.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki56g31kcal4.8g2.8g0.1g0g
Mansikka 45g21kcal0.2g3.8g0.1g0.9g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)56g34kcal0.3g7.3g0.3g1.2g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g997kcal32.6g132.4g34.4g6.2g
Valittu annoskoko322g498kcal16.3g66.2g17.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna161g249kcal8.2g33.1g8.6g1.6g
Arvot/100g100g155kcal5.1g20.6g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653