Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g2001g2602kcal340.2g22g128.1g0g
Sitruuna 100g600g216kcal3.6g36g6.6g0g
Lime, kuorittu, annos 50g100g36kcal0.6g2.2g1.1g2.8g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g64g67kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Timjami 4g11kcal0.4g1.1g0.3g1.5g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g30g96kcal0.3g23.4g0g0g
Kasvisliemikuutio 10g31kcal1g1.4g2.4g0.2g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6432g6117kcal702.4g193.2g277.8g11.6g
Valittu annoskoko3216g3059kcal351.2g96.6g138.9g5.8g
Annoskoko puolitettuna1608g1529kcal175.6g48.3g69.5g2.9g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95263