Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2744g961kcal27.4g186.6g13.7g38.4g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g206g622kcal39.1g0.4g51.5g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g60g123kcal1.7g1.9g12g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow52g129kcal0.3g3.9g12.9g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g137g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Oliiviöljy 17g152kcal0g0g17.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6432g4044kcal140.6g398.8g215.2g81.8g
Valittu annoskoko3216g2022kcal70.3g199.4g107.6g40.9g
Annoskoko puolitettuna1608g1011kcal35.2g99.7g53.8g20.5g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094