Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi301g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g1503g736kcal21g117.2g21g13.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu60g63kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Jauheliha, sika-nauta 1202g2662kcal210.4g0g204.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6432g7003kcal476.2g268.4g452.2g34.8g
Valittu annoskoko3216g3502kcal238.1g134.2g226.1g17.4g
Annoskoko puolitettuna1608g1751kcal119.1g67.1g113.1g8.7g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811