Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2000g1515kcal37.4g308.4g4g20g
Kananmuna kuoreton 109g156kcal13.7g0.3g11.2g0g
Kauralese 50g180kcal9g22.8g3.8g8.7g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 200g686kcal20.4g140g2.4g7g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)320g390kcal7g87g1g2.6g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Kananmuna, keitetty 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Maito, Kevyt200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6438g6981kcal270.4g1138.2g118.6g76.6g
Valittu annoskoko3219g3490kcal135.2g569.1g59.3g38.3g
Annoskoko puolitettuna1610g1745kcal67.6g284.6g29.7g19.2g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196