Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g176g123kcal28.1g0g0.5g0g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Ruokakerma Valio 5%88g53kcal1.1g2.5g4.4g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro11g3.4kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g419kcal60.4g8.6g14.6g2.8g
Valittu annoskoko322g210kcal30.2g4.3g7.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna161g105kcal15.1g2.2g3.7g0.7g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968