A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Pirkka naudan jauheliha 400g113g257kcal21.4g0g19.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.6g4.6kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana646g830kcal63.2g10.2g59.4g3g
Valittu annoskoko323g415kcal31.6g5.1g29.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna161g208kcal15.8g2.6g14.9g0.8g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306