Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2102g4106kcal392.9g0g283.8g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g876g964kcal20.1g35g87.6g0g
Tilli, tuore 210g63kcal7.8g1.9g1.7g4.4g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g11g18kcal0.8g3.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g10301kcal843.2g80.6g746.4g8.8g
Valittu annoskoko3220g5151kcal421.6g40.3g373.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna1610g2575kcal210.8g20.2g186.6g2.2g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676