Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen800g1112kcal152g0g56g0g
Porkkana 400g131kcal2.5g22.2g0.8g10.2g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)780g312kcal13.3g64g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%400g680kcal27.6g5.6g60g8g
Tomaatti, tuore400g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g4777kcal401.6g237g238.6g55.8g
Valittu annoskoko3220g2389kcal200.8g118.5g119.3g27.9g
Annoskoko puolitettuna1610g1194kcal100.4g59.3g59.7g14g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475