Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)2606g5995kcal260.6g169.4g469.1g2.6g
Amerikan pekoni 1viipale256g820kcal30.7g0g76.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original45g32kcal1.8g3.6g1.3g1.3g
Ketsuppi, euro shopper81g81kcal0.8g18.6g0.4g1g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6444g14039kcal601g407g1096.6g21.4g
Valittu annoskoko3222g7019kcal300.5g203.5g548.3g10.7g
Annoskoko puolitettuna1611g3510kcal150.3g101.8g274.2g5.4g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151281