Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1499g1888kcal164.8g4.5g134.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 225g742kcal4.5g6.7g78.7g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki599g480kcal77.9g12g12g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g300g1079kcal83.9g6g80.9g0g
Kebabliha 599g1308kcal149.1g0g79.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6444g10994kcal960.4g58.4g771.8g0g
Valittu annoskoko3222g5497kcal480.2g29.2g385.9g0g
Annoskoko puolitettuna1611g2748kcal240.1g14.6g193g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159