Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1127g858kcal21.2g174.6g2.3g11.3g
Lenkki, kevyt sininen HK1127g1915kcal112.7g112.7g112.7g1.1g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%744g1190kcal20.1g20.1g111.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6444g8047kcal313.8g636.4g454g32.4g
Valittu annoskoko3222g4023kcal156.9g318.2g227g16.2g
Annoskoko puolitettuna1611g2012kcal78.5g159.1g113.5g8.1g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83335