Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)120g12kcal1.8g0g0.7g102g
Ruisjauho Pirkka960g2928kcal93.1g585.6g19.2g144g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)520g1664kcal71.8g301.6g16.6g65g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g160g224kcal22.4g22.4g5.4g76.8g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g24g96kcal0g24g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g44g158kcal19.8g17.6g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6456g10165kcal417.8g1902.4g89g775.6g
Valittu annoskoko3228g5082kcal208.9g951.2g44.5g387.8g
Annoskoko puolitettuna1614g2541kcal104.5g475.6g22.3g193.9g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040