Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 2402g2573kcal554.8g0g36g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g360g2630kcal3.6g3.6g288.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti84g152kcal2.3g10.1g11.8g0g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g48g23kcal0.7g3.5g0.6g1.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro48g15kcal1g2g0.2g1.5g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g72g157kcal16.6g0.1g10.1g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g72g468kcal21.6g0g28.8g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g60g69kcal0.5g3.8g6.1g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6456g12332kcal1213.8g70g764.4g13g
Valittu annoskoko3228g6166kcal606.9g35g382.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna1614g3083kcal303.5g17.5g191.1g3.3g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029