Fusillipastalaatikko

Ruskista ja mausta jauheliha.

Laita joukkoon sipuli, valkosipuli, tomaattimurska ja lihaliemikuutio (ja vettä tietty) ja anna hautua n. 20 min. Keitä tällä aikaa pasta puolikypsäksi.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja pastaa.

Kaada päälle munamaito (kaksi kananmunaa sekotettuna lasilliseen maitoa) ja laita päälle juustonsiivuja.

Kypsennä laatikko uunissa n. 40 min 200-250 asteessa.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)60g162kcal18g0g10.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen400g132kcal13.2g19.6g0g0g
Fusilli kierrepasta (Lidl), annos 150g700g2506kcal84g525g7.7g0g
Kananmuna kuoreton220g315kcal26.4g0g22g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Tomaattimurska, 1 prk800g214kcal4.8g42.4g1.6g11.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl24g60kcal2.9g0.4g5.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6456g9592kcal611.6g1201.8g254.6g30.2g
Valittu annoskoko3228g4796kcal305.8g600.9g127.3g15.1g
Annoskoko puolitettuna1614g2398kcal152.9g300.5g63.7g7.6g
Arvot/100g100g149kcal9.5g18.6g3.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41069