Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 100g35kcal4.6g1.9g0.3g2.5g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.6g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g3.3g8kcal0.2g1.4g0.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 17g7.6kcal0.5g0.8g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana646g135kcal11.6g15g1.4g6g
Valittu annoskoko323g68kcal5.8g7.5g0.7g3g
Annoskoko puolitettuna162g34kcal2.9g3.8g0.4g1.5g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122