Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g38g5.3kcal0.7g0.5g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 188g142kcal3.5g28.9g0.4g1.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sinappi 6g7.9kcal0.3g0.8g0.4g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.8g0.6kcal0g0.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 17g149kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana646g793kcal24.8g62.2g48.2g4.4g
Valittu annoskoko323g397kcal12.4g31.1g24.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna162g198kcal6.2g15.6g12.1g1.1g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174