Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 179g613kcal18.2g125.1g2.1g6.3g
Vehnälese 10g23kcal1.3g1.5g0.4g3.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen125g41kcal4.1g6.1g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 6.2g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana647g1444kcal47.2g265.4g15g20g
Valittu annoskoko324g722kcal23.6g132.7g7.5g10g
Annoskoko puolitettuna162g361kcal11.8g66.4g3.8g5g
Arvot/100g100g223kcal7.3g41g2.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98099