Tofu-rucolapata

Paahda hienonnettu sipuli ja paprikaa pannulla.

Lisää valkosipuli ja chilipaprika.

Lisää hetken päästä kesäkurpitsa.

Keitä pitkäjyväistä riisiä paketin ohjeen mukaa.

Lisää pannulle halkaistut olivit ja tomaatit sekä kuutioitu tofu.

Sekoita kypsää riisiä n. 5dl joukkoon ja mausta soijalla ja curryllä.

Lisää sekaan ruukullinen rucolaa.

Anna hetken pehmetä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissiöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Paprika keltainen 33g10kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Chili paprika punainen4.4g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g55g11kcal0.3g2.1g0.2g3.3g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g59g86kcal9.7g0.9g5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow6.6g12kcal0g0.4g1.1g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g11g2.7kcal0g0g0g0g
Soijakastike 5.9g3.6kcal0.3g0.6g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 88g127kcal2.9g27.7g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g588kcal28.4g72g19.6g10.4g
Valittu annoskoko324g294kcal14.2g36g9.8g5.2g
Annoskoko puolitettuna162g147kcal7.1g18g4.9g2.6g
Arvot/100g100g91kcal4.4g11.1g3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106784