Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali133g28kcal1.6g4.5g0.3g2.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 102g231kcal19.3g0g17.3g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 1.7g3.6kcal0.5g0.1g0.1g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g16g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g31g106kcal0.6g0.9g11.3g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana647g791kcal48.6g11.6g61.6g5.6g
Valittu annoskoko324g396kcal24.3g5.8g30.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna162g198kcal12.2g2.9g15.4g1.4g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513