Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g18g62kcal2.6g0g5.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g88g53kcal1.3g11.4g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Veripalttu (Tapola), annos 200g58g134kcal6.4g9.9g9.3g0g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana647g504kcal21g44.2g30.2g2.2g
Valittu annoskoko324g252kcal10.5g22.1g15.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna162g126kcal5.3g11.1g7.6g0.6g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337