Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell58g64kcal13.4g0g1.2g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g66g11kcal1.2g1.4g0.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow66g13kcal2g1.3g0g1.6g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%37g47kcal1.1g0.7g4.7g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)29g48kcal0.9g1.2g4.4g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g22g77kcal6.1g0.4g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g591kcal50.6g14.2g37.6g4.6g
Valittu annoskoko324g296kcal25.3g7.1g18.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna162g148kcal12.7g3.6g9.4g1.2g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515