Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 999g350kcal46.2g19.5g3g25g
Sipuli 167g50kcal2.1g8g0.3g2.8g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g33g80kcal1.8g14g1.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 167g76kcal5g8g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1665g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6460g1353kcal116.2g151g15.4g59.2g
Valittu annoskoko3230g676kcal58.1g75.5g7.7g29.6g
Annoskoko puolitettuna1615g338kcal29.1g37.8g3.9g14.8g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122