Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g540g324kcal8.1g70.2g0.5g4.9g
Sipuli (kuorittu)135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Kirjolohifilee 720g1190kcal120.5g0g79.2g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g15g38kcal2.8g3.1g1.5g0.1g
Flora culinesse23g166kcal0g0g18.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%300g480kcal8.1g8.1g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6462g4467kcal282.6g175.8g289.8g14.6g
Valittu annoskoko3231g2234kcal141.3g87.9g144.9g7.3g
Annoskoko puolitettuna1616g1117kcal70.7g44g72.5g3.7g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506