Lämpimät leivättömät leivät

Viipaloi kesäkurpitsa vaakasuunnassa, asettele tasaiset siivut uunipellille tai vuokaan
lado päälle tonnikalaa ja ripottele hiukan pizzamaustetta.

lisää siivut juustoa ja pyöreät kurpitsan ulkosiivut "kanneksi"
Laita vielä toiset siivut juustoa.

200-asteiseen uuniin siksi aikaa että kurpitsat pehmenevät ja juusto sulaa kauniisti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1690g305kcal9.5g42.2g6.8g11.8g
Tonnikala öljyssä 979g1858kcal265.6g0g88.1g0g
Edam 17%563g1538kcal157.7g11.3g95.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6464g7402kcal865.6g107g381.2g23.6g
Valittu annoskoko3232g3701kcal432.8g53.5g190.6g11.8g
Annoskoko puolitettuna1616g1850kcal216.4g26.8g95.3g5.9g
Arvot/100g100g115kcal13.4g1.7g5.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229204