Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)350g1214kcal73.4g3.5g101.4g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]233g769kcal63g0g56g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g909g309kcal12.7g54.6g4.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 933g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 758g2600kcal77.2g530.5g9.1g26.5g
Kuivahiiva, annos 11g26g92kcal11.5g10.3g1.5g0g
Oregano, kuivattu 4.7g14kcal0.5g1g0.5g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6468g10073kcal476.6g1218.4g346g57g
Valittu annoskoko3234g5037kcal238.3g609.2g173g28.5g
Annoskoko puolitettuna1617g2518kcal119.2g304.6g86.5g14.3g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744