Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2105g358kcal8.4g52.6g12.6g14.7g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%702g1754kcal105.2g21.7g140.3g0g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g77g226kcal6.9g13.1g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6468g4865kcal250.2g208.4g339.6g41.4g
Valittu annoskoko3234g2432kcal125.1g104.2g169.8g20.7g
Annoskoko puolitettuna1617g1216kcal62.6g52.1g84.9g10.4g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175