Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1517g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 128g390kcal11.2g71.1g2.4g17.8g
Kaurahiutale 93g349kcal13.5g53.2g6.8g9.3g
Auringonkukansiemen 350g2079kcal80.5g44.1g173.3g21g
Siirappi 70g211kcal0.1g51.9g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 49g348kcal0.2g0g39.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 986g3384kcal100.5g690.3g11.8g34.5g
Kuivahiiva, annos 11g26g92kcal11.6g10.3g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6475g13708kcal435.2g1841.8g470g165.2g
Valittu annoskoko3238g6854kcal217.6g920.9g235g82.6g
Annoskoko puolitettuna1619g3427kcal108.8g460.5g117.5g41.3g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453